Patricia Paay over het zoenen met Bas

Patricia Paay over het zoenen met Bas

Patricia Paay was gisteren in Utopia omdat ze jurylid was tijdens Utopia got Talent. Daarna ging de BN’er nog niet gelijk weg, ze bleef namelijk nog even gezellig kletsen onder het genot van een drankje. En tijdens het afscheid gebeurde er iets bijzonders… Bas had al een oogje op Patricia en sloot de avond af met een zoen. Wat vond Patricia hiervan? En hoe vond ze het in Utopia?

Patricia volgt het programma al vanaf het begin en heeft zo goed als alles meegemaakt. Ze kijkt Utopia altijd op tv en als ze het niet om 19:30 kan zien dan kijkt ze het in de nacht. Ik ken de Utopianen van tv en hun kennen mij, dat geeft toch een soort van band. Ik vind Gio heel sympathiek en bijzonder, hij is wijs voor zijn leeftijd. Bas was heel erg fan en dat was toch wel bijzonder. Ik weet ook neit waar dat vandaan komt, en heeft heel de avond achter mijn reet aan gelopen. Hij wilde heel de tijd knuffelen en is toch wel een bijzonder type, heel bijzonder. Hij was de heel de avond al aan het zeuren maar zou niet zeggen wat hij zei. Dat zie ik wel als een compliment, tegenwoordig maakt leeftijd niet uit. Ik dacht ik doe een filmzoen maar je snapt wel wat ik naar binnen kreeg. Het was gezellige visite een soort van verjaardag… Het was een erg leuke ervaring en zou het andere bn’ers aanraden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *