Bas heeft gisteren gezoend met Patricia Paay

Bas heeft gisteren gezoend met Patricia Paay

Gisteren was Patricia Paay in Utopia, ze was jurylid voor de tweede avond van Utopia got talent. Nadat deze avond voorbij was bleef Patricia nog gezellig bij de bewoners kletsen onder het genot van hoe kan het ook anders een drankje. Er werd van alles besproken, zo kwam de liefde aan bod, werd Patricia apart genomen door Gabriëlle en Nicole voor een kort interview over de pubertijd en sprak Patricia over haar dochter en met Gaby over de voorkeur naar een ander geslacht. Maar aan alle leuks komt ook een eind en op een gegeven moment was het dus tijd om te gaan. Uiteraard werd er nog een groepsfoto genomen en was het daarna tijd voor afscheid. Een afscheid wat Bas nog lang zal herinneren. Hij pakte namelijk zijn kans en zoende kort met Patricia onder luid gejoel van de rest van de bewoners. Benieuwd hoe de zoen eruit zag? Check dan onderstaand filmpje even.

Inmiddels is de groep alweer opgestaan en vanmorgen werd er volop over gesproken. Zo ook tijdens de koeien, Stefanie vroeg of hij lekker geslapen had en dat heeft Bas wel. Een lekkere natte droom gehad voegt hij eraan toe. Stefanie zegt dat iedereen in shock is door hem. Ze kennen mij nog niet gaat Bas verder, wat zegt iedereen dan? Stefanie antwoordt niet zo veel maar meer zo van what the f*ck doet die gast. Volgens Bas kun je beter een mooie oldtimer hebben dan een goedkoop Frans autootje.

Bas zoent met Patricia Paay

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. anna at 14:19

  Wat een bofkont die Bas,oud vel is en blijft oud vel op het lijf kan geen botox!…. Als je haar s’morgens tegen komt zonder smuk denk je ik heb met mijn Opoe geslapen…..

   • Mjo at 15:55

    Kom op @Marja.

    Je wilt me toch niet vertellen dat je niets weet over de reputatie (toyboys) van Patricia. Die lust wel een lekker (jong) hapje.

    Laten we het zo en vooral netjes zeggen, (Bas) op een oude fiets (Patricia) moet je het leren. 🙂

 2. Linda at 11:55

  hahaha dit is toch echt lachen joh.. dit is ook geen Echte kus of tongzoen… dus waar maken jullie je druk om.. Die Bas lach jullie allemaal uit..daarbij hij houdt het wel spannend daar zo moet dat…anders is het net een bejaarde huis als hij er niet is… saaie boel is het dan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *