Merel is flink afgevallen, het resultaat lees je hier!

Merel is flink afgevallen, het resultaat lees je hier!

Merel is sinds haar binnenkomst in Utopia 2 altijd al druk bezig geweest met haar uiterlijk. Ze doet haar uiterste best om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Zonder make-up zal ze niet snel haar huisje verlaten. Toch blijft haar gewicht wel een gevoelig onderwerp. Sinds de komst van Alexandra is Merel dan ook flink gaan sporten. Mede bewoner Alexandra drilt haar om niet op te geven en keihard te werken aan haar lichaam. Vandaag staat Merel op de weegschaal. Trots laat ze Franny weten dat ze tot nu toe maar liefst 7,5 kilo is afgevallen. Ik ben trots op je zegt Jessie als hij het nieuws te horen krijgt. Hoeveel gaat Merel nog meer afvallen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 97    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *