Een knappe blonde vrouw arriveert in Utopia 2, de date van Adriaan is er

Een knappe blonde vrouw arriveert in Utopia 2, de date van Adriaan is er

De poort van Utopia 2 gaat open. Annick stapt naar binnen. Deze vrouw heeft namelijk een date met Adriaan. Adriaan is zich ondertussen nog snel aan het omkleden. Eerder vandaag heeft Shelley hem netjes geschoren, zodat hij goed voor de dag kan komen. De bewoners vangen Annick op en ze nodigen haar uit in de silo. De bewoners houden haar daar gezelschap tot Adriaan die kant op komt. Annick laat weten wel zenuwachtig te zijn. Adriaan loopt vervolgens binnen en hij verontschuldigt zich meteen. Normaal ben ik altijd netjes op tijd zegt hij. De date kan beginnen, hoe zal het aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *