Franny en Jessie zijn in gesprek over verliefd zijn in Utopia 2, is Gerrit verliefd op Franny?

Franny en Jessie zijn in gesprek over verliefd zijn in Utopia 2, is Gerrit verliefd op Franny?

Gerrit heeft geprobeerd om een punt achter hem en Franny te zetten. Hij heeft voorgesteld om alsnog meer afstand van elkaar te nemen omdat hij nog gevoelens heeft voor Shelley. Toch lijkt hij nog steeds te genieten van de aandacht van Franny. Ben je verliefd op mij begint Gerrit afgelopen avond het gesprek. Ik weet het niet. Misschien een beetje, maar ik vind je wel heel erg leuk antwoordt Franny. Zijn jullie een beetje verliefd op elkaar? vraagt Jessie vervolgens die er ook bij staat. Nee laat Franny weten. Ik ben niet verliefd gaat Gerrit verder. Dat is niet waar, maar je wilt gewoon niks reageert Jessie op zijn beurt. Ik toch ook niet zegt Franny. Gerrit maakt daarna een grapje over dat hij wil trouwen met Franny. Franny zegt dat ze dat niet wil. Is Jessie verliefd vraagt Gerrit dan. Franny benadrukt dat hij wel verliefd is. Franny zegt van wel maar wat zegt Jessie?  gaat Jessie verder. Jessie wil het er even niet over hebben voegt hij eraan toe. En geeft aan dat hij stiekem wel een beetje verliefd is maar dat hij in Utopia 2 niks wil beginnen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *