Maikel wordt in de maling genomen nadat hij een knipbeurt heeft gehad van Shelley

Maikel wordt in de maling genomen nadat hij een knipbeurt heeft gehad van Shelley

Shelley neemt afgelopen avond Maikel apart om zijn haren te knippen. Wanneer Maikel in de kappersstoel plaats neemt, is hij al blij. Zijn haren waren namelijk toe aan een goede knipbeurt. Shelley haalt de tondeuse over zijn haren. Wanneer Shelley klaar is met knippen, loopt Maikel naar de silo waar de andere bewoners zitten te praten. Hij is helemaal kaal op z’n achterhoofd merkt Mylène op. Maikel schrikt. Hij vraagt voor de zekerheid aan de anderen of het echt zo is. De anderen knikken en geven toe dat het niet goed is gegaan. Maikel loopt vervolgens boos naar Shelley. Wat heb je gedaan?! vraagt hij. Niks? Ze dollen maar met je…  antwoordt Shelley. Maikel loopt weer terug de silo in en lacht. F*ck jullie allemaal zegt hij. Je hebt helemaal geen kale plek eindigt Shelley. Wat zal de nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *