Adriaan hoopt niet dat Alexandra verliefd op hem wordt

Adriaan hoopt niet dat Alexandra verliefd op hem wordt

Adriaan en Alexandra zijn sinds haar binnenkomst in Utopia 2 echte maatjes geworden. De twee kunnen het goed met elkaar vinden, waarschijnlijk omdat ze beide een passie voor sporten en gezondheid hebben. Er is al een paar keer gespeculeerd of Alexandra misschien gevoelens voor Adriaan zou hebben en op deze nieuwe dag vertelt Adriaan hoe hij hier over denkt. Ik hoop niet dat Alexandra verliefd op mij wordt. Dat wordt één dikke ellende zegt Adriaan. Zegt hij met zo’n smile reageert Maikel. Denk je dat ze verliefd op je kan worden? Weet ik niet, denk ik niet reageert Adriaan. Ik kan mij niet voorstellen dat ze verliefd op me kan worden. Maar… Jij komt om in de vrouwen onderbreekt Maikel hem. Nee, jij komt om in de vrouwen kaatst Adriaan terug. Dat is niet waar antwoordt Maikel. Franny, Shelley, Hiske, Merel, Alexandra somt Adriaan vervolgens op… Heb je gewoon al vijf van de vrouwen. Player eindigt hij. Denken jullie dat Alexandra gevoelens voor Adriaan heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *