Shelley wil niet meer met Gerrit praten

Shelley wil niet meer met Gerrit praten

Shelley komt net de Mongoolse tent uitgelopen als Gerrit haar iets wil vragen. Helaas lijkt Shelley niet lekker in haar vel te zitten en geen zin te hebben om een gesprek met hem te voeren. Ben je vrolijk vraagt Gerrit. Nee, ik zie jou antwoordt Shelley. Wat later lopen de twee de Mongoolse tent uit en wil Gerrit graag weten wat er met haar aan de hand is. Niks. Geintje zegt ze. Gerrit lijkt dit niet te geloven en wil per se weten wat er aan de hand is. Ik heb geen zin om met je te praten laat Shelley vervolgens weten. Als je zo k*t doet, moet je ook kunnen vertellen waarom je dat doet eindigt Gerrit tegen haar. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *