Franny vraagt of Kaylee een baby zou willen

Franny vraagt of Kaylee een baby zou willen

Deze week heeft Kaylee een zwangerschapstest gedaan dit omdat zij het gevoel had dat ze zwanger was. Uiteindelijk bleek de test toch negatief te zijn, dus laat een baby voor Dylan en Kaylee nog even op zich wachten. Franny besluit vandaag Kaylee op te zoeken om even over de situatie te praten. Ze vraagt zich namelijk af of Kaylee stiekem niet toch graag zwanger had willen zijn. Toen het zo kon zijn, dan ga je er over nadenken zegt Kaylee… En dan denk je toch, dat zal wel leuk zijn. Maar nu denk ik weer, het is toch niet helemaal de juiste plek om voor het eerst zwanger te zijn voegt ze eraan toe. Want een paar dagen geleden zei je dat je het wel leuk zou vinden reageert Franny op haar beurt. Ja, dat is nog steeds ook wel zo antwoordt Kaylee. Ik vind het echt wel leuk maar het is meer als ik naar buiten kom. Ik woon gewoon nog thuis… Ik vind het heel erg leuk en ik zou het heel graag willen, maar het is gewoon niet handig voegt ze eraan toe. En zegt nogmaals dat ze het echt heel erg leuk zo vinden om een baby te krijgen in Utopia 2 maar dat ze verstandig met deze situatie moet omgaan. Ze wil liever eerst settelen en zich goed voorbereiden op de komst van een baby.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *