Franny wil geen man meer in Utopia 2

Franny wil geen man meer in Utopia 2

Hiske laat haar nagels doen door Franny. Tijdens de manicure is Hiske toch benieuwd naar hoe het gaat tussen Gerrit en Franny. Ze houdt zich dan ook niet in om hiernaar te vragen. Hoe zit het nou met jou en Ger? vraagt Hiske. Is helemaal voorbij antwoordt Franny. Helemaal voorbij reageert Hiske ietwat verbaasd. We gaan ons best doen. Ik vind het wel moeilijk, maar het is beter toch? gaat Franny verder. Nou, dat weet ik niet zegt Hiske. Geen man meer voor mij in Utopia. Is niet goed voor mij benadrukt Franny. Waarom niet goed voor je dan? vraagt Hiske door. Nou, dan ga ik me weer een beetje afzonderen en dan vergeet ik mezelf weer legt Franny uit. En geeft aan dat ze het wel heel moeilijk vindt, omdat ze het fijn vindt om te knuffelen. Ook wil ze zich niet afzonderen van de groep, door groepjes te vormen. Ze vertelt verder nog dat ze het ook niet leuk vindt voor Shelley omdat Gerrit en Shelley nog wel iets voor elkaar voelen. Dus het is voor alle partijen beter eindigt Franny het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *