Jessie en Adriaan hebben een discussie over de organisatie van de Utopia 2 markt

Jessie en Adriaan hebben een discussie over de organisatie van de Utopia 2 markt

De bewoners zijn afgelopen avond druk bezig met de voorbereidingen van de Utopia 2 markt. Tijdens een kleine vergadering vraagt Adriaan zich af of de groep genoeg heeft gedaan qua voorbereidingen. Hij vraagt zich af of ze zich moeten schamen omdat ze niet zoveel hebben gedaan. Jessie is het ermee eens, maar wilt Adriaan toch even stangen. Wanneer ben jij voor de markt begonnen Adje? begint Jessie. Niet laat Adriaan weten. Oh, oke dan zijn we er reageert Jessie. Met jou gaan we de oorlog winnen, pik voegt hij eraan toe. Nee, met jou jonge antwoordt Adriaan. Alleen maar grote woorden maar niks bereiken, grappenmaakster. Jezus, wat een sukkel zeg vervolgt Jessie. Hoor nou wat je aan het zeggen bent. De discussie gaat over en weer. Jessie vindt dat Adriaan alleen maar zit te zeiken, terwijl Adriaan vindt dat Jessie niks uitvoert. Wat ben jij een apart mannetje, echt waar zegt Adriaan dan. Maar ik hoop dat je trots bent als je ’s avonds op bed ligt. Als jij nou al de hele week bezig was met de voorbereidingen van de markt, dan hadden we in een heel ander gesprek met elkaar gezeten benadrukt Jessie op zijn beurt. Adriaan geeft toe dat hij ook te laat is begonnen met de voorbereidingen maar dat hij niet over zichzelf zegt dat hij dit of dat goed heeft gedaan. Na de discussie vertelt Adriaan aan Merel dat hij vooral boos werd, toen Jessie begon met schelden. Laten we hopen dat de markt goed gaat verlopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *