Hiske is het niet eens met de opmerking van Adriaan

Hiske is het niet eens met de opmerking van Adriaan

Gisteren is er een discussie ontstaan tussen Jessie en Adriaan. Onderling wordt er op deze nieuwe dag nog nagepraat over wie er wel of niet fout zat. Hiske vindt dat Adriaan niet het recht heeft om te klagen omdat hij zelf ook niks aan de voorbereidingen heeft gedaan. Met de kistjes ook zegt Adriaan. Ik heb gezegd dat ik wel wil helpen maar er was geen enkele keer dat er iemand begon. Ik ga dat ook niet elke keer doen, want anders is het elke keer dezelfde die dat soort dingen doet.Dat vind ik jammer zegt Hiske op haar beurt. Dan vind ik eigenlijk niet dat je je scheur open kan trekken Adriaan voegt ze eraan toe. Ja antwoordt Adriaan maar dat gebeurt hier heel vaak. Dat mensen hun handopsteken voor een schoonmaakrooster of wat dan ook. Dat voeren ze ook niet uit en dan mag ik mijn scheur niet opentrekken. Nou, dit vind ik de reinste onzin gaat hij verder. Hiske is het er niet mee eens dat Adriaan achteraf de opmerking maakt dat niemand wat heeft gedaan, terwijl hij er bewust voor koos om niet te beginnen aan de voorbereidingen. Adriaan is het met Hiske eens, maar hij vind dat hij in het recht is om zijn mening te geven. Hiske vindt dat Adriaan het goede voorbeeld had moeten geven maar Adriaan zegt dat hij dit altijd doet. Volgens hem heeft zijn goede voorbeeld geen effect op de groep, want zij doen er niks mee. Als ik het niet zeg, dan wordt het niet gezien merkt Adriaan op. Wat moet er gezien worden dan vraagt Hiske. Dat we een stel mafklappers bij elkaar zijn, die het allemaal niet kunnen antwoordt Adriaan. Hiske kijkt Adriaan aan en loopt weg van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *