De bewoners uit Utopia 2 starten de markt met een dans

De bewoners uit Utopia 2 starten de markt met een dans

De bewoners staan voor de poort te wachten met z’n allen met bijpassende outfits. Van cowboyhoed tot laarzen. Wanneer de eerste groep gasten binnenkomt, verwelkomt Shelley de bezoekers. Vervolgens start de muziek en beginnen de bewoners te dansen. Enkel Jessie doet nog niet mee en kijkt verlegen toe maar dat valt de anderen al snel op. Jessie, jij ook! Meedoen roepen de anderen. De bezoekers kijken trots naar hoe de bewoners hun dans hebben ingestudeerd en dit overtuigend kunnen overbrengen. De familiemarkt in Utopia 2 is van start gegaan. Laten we hopen dat het een positieve markt wordt voor de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *