Jessie helpt Franny met het zoeken naar haar cowboy

Jessie helpt Franny met het zoeken naar haar cowboy

Franny heeft gisteren laten weten dat ze geen man meer wil. Tijdens de Familiemarkt ziet Jessie toch de perfecte kans om een man te zoeken voor Franny. Hij komt op het idee om een paar mannen te zoeken die Franny kan vangen met haar lasso. De mannen staan als echte doelwitten op een rij. De eerste ronde vliegt de lasso om de middelste man. In ronde twee valt de lasso op de grond maar gaat de lasso wel richting het midden. Het is duidelijk op wie je je pijlen gericht hebt gaat Jessie lachend verder. De bezoekers moeten lachen en met de laatste worp vangt Franny toch haar cowboy. Het wordt uiteindelijk een andere man, dan die in het midden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *