De Country Western Familiemarkt in Utopia 2 is succesvol verlopen

De Country Western Familiemarkt in Utopia 2 is succesvol verlopen

De bewoners hebben vandaag de Country Western Familiemarkt gehad, wat een groot succes was. De markt werd goed bezocht en de bezoekers leken het erg naar hun zin te hebben. Nadat de markt is afgelopen gaan de bewoners snel aan de slag om alles op te ruimen met elkaar en beginnen aan het avondeten. Al met al was het een geslaagde markt! Het is nu afwachten hoeveel de winst is.  Zal de volgende markt ook zo een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *