Gerrit wordt emotioneel als hij over zijn vader praat

Gerrit wordt emotioneel als hij over zijn vader praat

Wanneer de markt is afgelopen, trekt iedereen zich even terug. Hiske en Gerrit vinden elkaar bij het Vaderdag bord. Op het bord staan allemaal mooie berichten voor vaders. Hiske geeft aan dat ze deze dagen altijd raar vindt en hier een dubbel gevoel bij heeft. Gerrit en Hiske bespreken vervolgens hoe de vader van Gerrit is, totdat hij emotioneel wordt. Ik merk aan hem dat hij trots op mij is geeft Gerrit aan met tranen in zijn ogen. Mijn pappie voegt hij eraan toe. Hiske slaat vervolgens een arm om Gerrit heen en troost hem. Vind ik mooie dingen gaat Gerrit verder. Hij waardeert de kleine dingen in het leven meer, geeft hij aan. Toch mist Gerrit de waardering die hij krijgt in de buitenwereld en soms in Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *