De bewoners zijn door het dolle heen, de winst van de markt is hoog

De bewoners zijn door het dolle heen, de winst van de markt is hoog

De Country Western familiemarkt is afgelopen en de bewoners hebben afgelopen avond rustig kunnen eten. Jessie is na de markt snel aan de slag gegaan want als hoofd financiën wil hij natuurlijk weten hoeveel winst er is gemaakt. Even na half negen roept Jessie de groep bij elkaar voor een update van het geld. Hij geeft aan dat de bewoners een doel hadden gesteld omtrent de winst en kan nu aan de groep vertellen dat dit doel zeker is gehaald. Uiteindelijk zijn we geëindigd met een winst van 7100 euro geeft Jessie verder aan. De bewoners hadden dit niet verwacht en zijn ontzettend blij met dit goede nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *