Shelley vindt dat Jessie haar als stront behandeld, de twee hebben discussie

Shelley vindt dat Jessie haar als stront behandeld, de twee hebben discussie

Jessie en Shelley liggen elkaar al een tijdje niet lekker. Ook afgelopen avond hebben de twee opnieuw een aanvaring met elkaar. Shelley vindt dat Jessie zijn boodschap vaak negatief overbrengt, terwijl Jessie van mening is dat Shelley zich niet moet focussen op zijn toon maar op de boodschap die hij vertelt. Als ik iets zeg, dan is dat met de beste bedoelingen geeft Jessie aan. Het is de manier waarop het overkomt. Jij behandelt mij als stront probeert Shelley vervolgens haar punt te maken. De twee lijken er niet helemaal uit te komen en besluiten beide te letten op de punten van kritiek. Zal dit in de toekomst beter gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *