Alexandra gaat vandaag voor de eerste keer personal training geven in Utopia 2

Alexandra gaat vandaag voor de eerste keer personal training geven in Utopia 2

Tijdens Alexandra haar eerste week in Utopia 2 heeft ze een verzoek gekregen om iemand peronal training te geven. Hier was ze superblij mee en vandaag, op deze nieuwe dag is het dan zover. Ik ga me zo voorbereiden, want ik heb mijn eerste personal training, vandaag vertelt Alexandra enthousiast. Adriaan vraagt of ze er zin in heeft en Alexandra laat weten dat ze er heel veel zin in heeft. Ik vind het wel heel eng geeft ze verder aan. Hoe zal haar eerste personal training binnen Utopia 2 gaan? En gaan er meer volgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *