Dylan en Kaylee maken zich zorgen om de toekomst van de tattoo shop in Utopia 2

Dylan en Kaylee maken zich zorgen om de toekomst van de tattoo shop in Utopia 2

Dylan en Kaylee maken zich zorgen om de toekomst van de tattoo shop in Utopia 2. Tijdens het opruimen, van de tattoo shop, ziet Dylan dat er modder aan de onderkant van de kappersstoel zit. Hij bespreekt dit met Kaylee en hij vindt dat de kapperszaak moet verhuizen. Dylan zijn probleem is dat de tattoo shop er niet alleen schoon uit moet zien maar dat het ook steriel moet zijn. Hij wil dan ook voorkomen dat zijn tattoo vergunning wordt ingenomen, want de tattoo shop is een grote inkomstenbron voor de bv. Kaylee adviseert hem om dit in de vergadering aan te geven. Wordt vast en zeker vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *