Dylan is boos op Shelley en gooit al haar kappersspullen uit de tattoo shop

Dylan is boos op Shelley en gooit al haar kappersspullen uit de tattoo shop

Dylan heeft Shelley al vaker gevraagd of ze haar spullen wil opruimen. Nu is hij er klaar mee en hij haalt alle spullen van de kapperszaak uit de tattoo shop en hij legt ze in de silo. Van een afstand ziet Shelley wat er gebeurt en ze vraagt wat Dylan aan het doen is. Dylan, wat doe je vraagt Shelley. Alles weg antwoordt Dylan. Hoe bedoel je vraagt Shelley ietwat verbaasd. Kijk naar de onderkant van je stoel, Shell gaat Dylan verder. Ik zei het nog, dit is de laatste keer. Shelley loopt vervolgens naar Dylan en geeft aan dat ze het niet met opzet doet. Dylan is gefrustreerd en hij snapt niet dat ze de vieze stoel in de tattoo shop heeft gezet. Hij geeft aan dat hij de haren minder erg vindt dan de modder, want volgens hem zit modder vol bacteriën. Ruim je sh*t op vervolgt hij. Maar ik heb het opgeruimd? reageert Shelley. Is dit opgeruimd? zegt Dylan op zijn beurt. Ik vind het op zich opgeruimd laat Shelley weten. Dylan neemt Shelley mee naar de tattooshop en hij laat zien dat het niet schoon is. Shelley geeft aan dat ze het alsnog schoon vindt, maar Dylan is het hier niet mee eens. Zal de knapperzaak van Shelley nog terug mogen keren in de tattoo shop?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *