Dylan gooit zijn frustraties over de kapperszaak in de tattoo shop in de groep

Dylan gooit zijn frustraties over de kapperszaak in de tattoo shop in de groep

De vergadering gaat van start en het is dan eindelijk het moment dat Dylan zijn frustraties kan bespreken. Er worden een paar algemene dingen besproken en dan wil Dylan graag het woord overnemen. Hij vertelt de groep dat hij alle spullen van Shelley in de silo heeft gezet, omdat de maat vol is bij hem. Ik wil niet het risico nemen dat wij straks onze vergunning en onze droom kwijt zijn. Want dan is mijn Utopia afgelopen benadrukt Dylan. Het moet niet alleen een schone plek zijn, maar het moet ook echt steriel zijn en dat is het op dit moment niet gaat Kaylee verder. Jens geeft aan dat hij samen met Shelley en Maikel een wurgcontract heeft opgesteld. Volgens Jessie is een vergunning een serieuze zaak en hij vraagt zich af hoe ze het willen oplossen. Jens vindt dat er een nieuwe plek voor de kapperszaak en betere afspraken over de hygiëne moeten komen. Andrea vraagt zich af of ze niet met zijn drieën afspraken kunnen maken over het schoonmaken. Dylan geeft aan dat daar al meerdere keren afspraken over zijn gemaakt, maar dat er niet veel mee gebeurt. De discussie gaat over en weer, maar de meeste bewoners zijn het erover eens dat Shelley beter haar best mag gaan doen. Hiske is het er niet mee eens dat Dylan zomaar Shelley haar spullen uit de tattoo shop heeft gehaald. Volgens haar is alles binnen Utopia 2 van iedereen. Jens vindt dat de bv eraan kapot kan gaan als er geen tattoo shop meer zou zijn, omdat er dan een groot deel van de inkomsten wegvalt. Er moet gewoon een plan van aanpak komen eindigt Jessie. Wordt vast en zeker vervolgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *