Shelley barst in huilen uit, ze is klaar met de groep

Shelley barst in huilen uit, ze is klaar met de groep

De vergadering heeft veel invloed gehad op Shelley. Ze heeft het gevoel alsof niemand voor haar opkwam. Terwijl Shelley de silo uitloopt, barst ze in tranen uit. Merel ziet dit en ze loopt naar haar toe. Ze geeft aan dat ze het helemaal zat is dat de hele groep tegen haar is. Jens, Mylène, gewoon dezelfde soort mensen die me al 100% niet mogen, die gaan altijd tegen me. Ik ben er gewoon klaar mee benadrukt ze. Dit wordt nu gewoon een bullsh*t verhaal reageert Merel. Die twee willen gewoon graag een tattoo shop met zijn tweeën, zonder iemand erin. Daar ben ik het niet mee eens voegt ze eraan toe. Shelley, jij gaat er gewoon weer in terug gaat Andrea verder. En we gaan er gewoon voor zorgen dat niemand iets aan te merken heeft, want je doet het gewoon goed. Het enige wat Merel wel vindt, is dat Shelley zich aan de afspraak moet houden. Dit geeft ze Shelley mee, zodat niemand over haar kan zeuren. Jessie sluit zich aan bij het gesprek en hij is er ook voor dat de kapperszaak in de tattoo shop blijft. Ik wil me er ook best hard voor maken, maar dan moeten we wel de garantie hebben dat het goedkomt eindigt Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Truus at 07:11

    Shelley een cursus schoonmaken geven. Misschien dat ze er wat van opsteekt . Denkt alleen maar aan zichzelf en loopt een beetje te flaneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *