Alexandra geeft haar eerste personal training in Utopia 2 aan Bianca

Alexandra geeft haar eerste personal training in Utopia 2 aan Bianca

Alexandra haar eerste personal training kan beginnen, want bezoekster Bianca betreedt Utopia 2. Dolenthousiast wordt ze ontvangen en Alexandra oppert om Bianca aan iedereen voor te stellen. Ik ben ook een beetje zenuwachtig geeft Alexandra toe. Je kijkt toch wel eens, neem ik aan vraagt ze. Bianca geeft aan dat ze nooit kijkt maar dat ze Alexandra via via zag. Zij ziet er gewoon super gaaf uit vertelt Bianca over Alexandra. Daar wil ik gewoon tips van vervolgt ze. De twee beginnen daarna met de bootcamp en vol energie legt Alexandra de oefeningen uit. Alexandra is verbaasd dat Bianca met een bepaalde oefening meer kan tillen dan haar. De twee zijn beide heel enthousiast en Bianca lijkt de personal training erg leuk te vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *