Jessie wil de werkplek aanpassen, hij heeft onderzoek gedaan naar een gezondere werkplek

Jessie wil de werkplek aanpassen, hij heeft onderzoek gedaan naar een gezondere werkplek

De werkplek is een plek waar veel gezeten wordt. Jessie komt afgelopen avond op het idee om de werkplek aan te passen. Hij wil van de werkplek een staande werkplek maken. Ik heb even de voordelen opgezocht zegt Jessie. Voorkomt of gaat rugklachten tegen voegt hij eraan toe. En benoemd de rest van het lijstje en Adriaan is het hiermee eens. Ook geeft Jessie aan dat ze dit misschien moeten toepassen tijdens de vergadering. Hij leest voor dat een staande vergadering tot wel vijfentwintig procent in tijd kan schelen. Daar ben ik sowieso voor, want ik vind die vergaderingen erg lang duren hier reageert Adriaan aan het einde van het gesprek. Hoe zal de rest van de groep hier over denken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *