De bewoners krijgen een brief van de GGD over de hygiëne in de tattoo shop

De bewoners krijgen een brief van de GGD over de hygiëne in de tattoo shop

Merel loopt afgelopen avond naar de brievenbus en ziet een brief voor de bewoners. Snel leest ze de brief en roept daarna de groep bij elkaar. Ze heeft geen goed nieuws voor Kaylee en Dylan. De brief is van de GGD en meldt dat er in Utopia 2 niet wordt voldaan aan de eisen die zij stellen aan de hygiëne. De kappersklanten en tattoo klanten mogen niet tegelijk geholpen worden en dit is wel gedaan. Dylan en Kaylee luisteren aandachtig naar de brief die voor wordt gelezen en zijn op zijn zachtst gezegd niet blij met dit nieuws. De twee tattoo artiesten hebben een week te tijd om te reageren op de brief. Wordt vast en zeker vervolgt, hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *