De bewoners uit Utopia 2 houden een presentatie voor elkaar over hun eigen producten

De bewoners uit Utopia 2 houden een presentatie voor elkaar over hun eigen producten

Wanneer de bewoners afgelopen avond hebben gegeten is het tijd voor een leuke activiteit. De groep verzameld zich bij het atelier waar zij hun eigen producten gaan presenteren aan elkaar. Merel kondigt de presentatie aan en hierna is het gelijk de beurt aan Merel om haar product te presenteren. Ze laat haar nieuwe kledinglijn zien aan de bewoners die enthousiast reageren. Ook nieuweling Alexandra laat haar nieuwe product zien, namelijk de sport bh’s. De andere bewoners volgen hun presentatie. Wanneer de bewoners de presentatie hebben gedaan, trekken ze zich even terug. Myléne, Merel en Kaylee houden gezellig een meidenavond op de lounge, terwijl Hiske en Dylan een balletje trappen met elkaar. Jessie en Maikel nemen nog wat snacks terwijl Alexandra aan het rommelen is in haar huisje. Brandon geniet nog even van het weer en is druk bezig met bouwen. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *