Het oude sanitairgebouw gaat op de schop, waar moeten de bewoners hun behoeften doen?

Het oude sanitairgebouw gaat op de schop, waar moeten de bewoners hun behoeften doen?

Het sanitairgebouw waar Brandon al een hele tijd mee bezig is, is bijna klaar. Vandaag is het de dag dat het oude gebouw waar de bewoners naar de wc gingen, konden douchen en konden wassen wordt afgebroken en wordt opgehaald. De bedoeling is dat de bewoners vanaf morgen het nieuwe gebouw volledig kunnen gebruiken. Als Gerrit en Jessie het oude gebouw aan het afbreken zijn, vraagt Mylène hoe ze vandaag dan hun behoeftes moeten doen. Jessie laat weten dat ze dit vandaag dan maar even in het bos moeten doen omdat er geen andere oplossing was om vandaag alles op te laten halen. Moet er iemand nog poepen roept Jessie. Nu kan het nog en daarna hebben we tot morgen geen wc meer voegt hij eraan toe. Zullen de bewoners hun behoeftes zo lang op kunnen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *