Jessie is zijn mede bewoners aan het dollen, de wc blijft zo lang mogelijk staan

Jessie is zijn mede bewoners aan het dollen, de wc blijft zo lang mogelijk staan

Nadat Mylène voor de laatste keer naar de wc is gegaan, loopt ze richting de loungeset. Hier komt ze Jens, Dylan, Maikel en Kaylee tegen. Ook komt Jessie richting de loungeset. Moet er nog iemand naar de wc vraagt hij vervolgens. Jens vindt het vreemd dat het gebouw vandaag al wordt weggehaald. Ook Maikel en Dylan delen de mening van Jens en ze vragen het aan Jessie. Ik wil gewoon dat bij de grote opening van het sanitairgebouw, dat dit gebouw er nooit geweest is antwoordt Jessie. Dylan vraagt zich dan af waar hij zijn behoeftes moet doen als er geen wc is. Gewoon in de bosjes zegt Jessie. Jens grapt dan dat hij zijn behoeftes dan maar in de boot moet doen. Dan vertelt Jessie dat hij aan het dollen is en dat hij zijn best gaat doe om de wc te laten staan tot dat het nieuwe sanitairgebouw gebruiksklaar is. Maar het moet wel zo zijn dat het morgen wel in tien minuten helemaal weg kan zijn legt hij verder uit. Hoe gaan de bewoners reageren als ze morgen voor het eerst gebruik kunnen maken van het nieuwe sanitairgebouw?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *