Alexandra wil een sportschool openen in Utopia 2

Alexandra wil een sportschool openen in Utopia 2

Alexandra staat lekker in de keuken te koken als ze het met Hiske heeft over haar toekomstplannen. Ze wil héél graag in Utopia 2 haar eigen sportschool openen. Zo kan ze mensen goed opmeten, een eigen voedingsschema voor ze maken en ze optimaal begeleiden. Dat lijkt me zo vet vertelt ze aan mede bewoner Hiske. Alexandra gaat verder dat dit altijd al een grote wens van haar is geweest. In de buitenwereld wist ze echter niet hoe ze dit aan moest pakken. Ik heb ook nooit hulp gevraagd, ik ben niet iemand die snel om hulp vraagt. En vertelt dat ze heel graag alles wil leren omtrent training en voedingsschema’s en personal training. Hiske motiveert Alexandra om in Utopia 2 haar papiertje hiervoor te halen. Ze geeft aan hier wel mee te willen helpen. Dat zou geweldig zijn eindigt Alexandra enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *