De kapperszaak moet verhuizen, anders raken Dylan en Kaylee mogelijk hun tattoo vergunning kwijt

De kapperszaak moet verhuizen, anders raken Dylan en Kaylee mogelijk hun tattoo vergunning kwijt

Gisteren heeft Dylan, na meerdere waarschuwingen en opmerkingen richting Shelley, haar kapper spullen uit de caravan gehaald. Kort daarna kwam er een brief van de GGD met betrekking tot de hygiëne in de tattoo shop. Dylan loopt vandaag richting de tattoo shop, pakt de telefoon en belt naar de GGD. Zodra de telefoon opgenomen wordt vertelt Dylan dat hij na de brief best wel geschrokken is. Aan de andere kant van de lijn vertelt de man dat hij dit goed kan begrijpen maar dat Dylan blij mag zijn dat het een waarschuwing is geweest. Hij adviseert Dylan om in de caravan alleen tattoo werkzaamheden te verrichten, daar waar er nu een kapsalon en een nagelsalon bij in zitten. Dylan geeft de man gelijk en hij laat weten dat hij liever zijn vergunning niet kwijt wil raken. Na zijn gesprek met de GGD loopt Dylan richting Shelley. Dylan vertelt haar dat het beter is als de kapsalon een andere locatie krijgt. Ik ben verantwoordelijk voor de vergunning en indirect ook voor jouw werkzaamheden legt Dylan uit. Als jij een keer niet schoonmaakt en ik krijg een onverwachts bezoek, ben ik mijn vergunning kwijt voegt hij eraan toe. Shelley lijkt hem te begrijpen en ze geeft aan dat ze niet in zijn vaarwater wil zitten en dat ze graag wil kijken naar een andere plek. Waar zal Shelley haar kapsalon uiteindelijk vestigen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *