Gerrit ontdekt een boodschap vanuit de buitenwereld en deelt deze met Jessie

Gerrit ontdekt een boodschap vanuit de buitenwereld en deelt deze met Jessie

Gerrit loopt over het Utopia 2 terrein terwijl hij met een tennisbal aan het spelen is. Ineens ziet hij dat er een gat in de bal zit. Wat blijkt? In de bal zit een papiertje! Hij pakt het eruit en bekijkt het aandachtig. Vervolgens roept Gerrit Jessie erbij om dit samen even beter te bekijken. Ik heb iets en dat vind jij fantastisch zegt hij tegen Jessie. Ik heb net iets gevonden zegt Gerrit terwijl hij het papiertje uit zijn zak tevoorschijn haalt. Het is de favoriete inwoners poll gaat Gerrit verder. Jessie gelooft zijn oren niet en hij kijkt Gerrit verbaasd aan.Nee stamelt hij. Ik zal hem voorlezen gaat Gerrit verder. Vervolgens begint Gerrit het verhaal boven de pol te lezen terwijl Jessie aandachtig luistert. Dan vertelt Gerrit dat Jessie bovenaan de pol staat met 27% en dat de pol wordt afgesloten door Dylan en Kaylee. Maikel, Kaylee en Dylan hebben bij elkaar 1,5% en ik heb in mijn eentje 27% zegt Jessie dan. Hierna komt Jessie erachter dat hij meer procenten heeft dan de laatste 9 van de pol tezamen. Gerrit komt tot de ontdekking dat hij een plaats gezakt is. Ja, dat komt door al dat gedoe met die wijven grapt Jessie. Zal Gerrit deze poll aan de andere bewoners laten zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *