Jessie ziet een Katie knuffel wel zitten en spreekt Adriaan erover aan

Jessie ziet een Katie knuffel wel zitten en spreekt Adriaan erover aan

Afgelopen avond hebben de bewoners ieder zijn of haar product, die momenteel al te vinden is op de webshop, gepresenteerd aan de groep. Na alle presentaties vroeg Jessie aan alle bewoners of ze eens goed wilde nadenken over producten of diensten die de bv laten groeien. Voor de beste ideeën stelt hij 1000, 500 en 250 euro ter beschikking om dit uit te gaan voeren of te verwezenlijken. Maar hiervoor moeten de bewoners wel hun idee pitchen. Jessie vertelde daarna dat hij zelf niet mee zou doen maar wel een aantal ideeën had en dat hij deze bij de juiste persoon zou neerleggen.  Zo komt hij vandaag in gesprek met Adriaan. Het is onder de bewoners wel bekend dat Adriaan een dierenvriend is en daarom had hij enige tijd terug ook een date met Katie. Katie is natuurlijk echt je meisje begint Jessie. Jij knuffelt haar, maar ik denk dat heel Nederland wel me haar wil knuffelen voegt hij eraan toe. Daar heb ik ook al over nagedacht, maar dat is niet mogelijk antwoordt Adriaan. Ja, maar jij denkt hier op het terrein. Ik denk aan een Katie knuffel gaat Jessie verder. Ja, dat is echt te gek reageert Adriaan. Ik denk dat er niemand anders een beter aangewezen persoon is dan jij, om die in de markt te zetten. Dan heb ik je natuurlijk met de ontwikkeling en het productieproces zegt Jessie vervolgens. Ja laat Adriaan weten. We hebben vanavond een presentatie waarbij in totaal 1750 euro verdeeld kan worden en ik blijf objectief, maar ik heb voor iedereen een beetje nagedacht en tot op heden is dit toch wel het beste wat ik heb kunnen bedenken vervolgt Jessie. Die Katie knuffel vind ik te gek hoor, maar Jens kwam gisteren ook met een goed idee. Dus ik denk dat we dan twee goede ideeën hebben om in het leven te roepen benadrukt Adriaan op zijn beurt. En daarna vertelt Adriaan dat hij dit echt wel wil gaan doen waarop Jessie aangeeft dat hij vindt dat Adriaan dit moet gaan presenteren vanavond. Zal Adriaan dit vanavond doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *