Jessie wil dat de bewoners gaan betalen als ze lang willen douchen

Jessie wil dat de bewoners gaan betalen als ze lang willen douchen

Jessie heeft een gesprek gehad met Adriaan en Brandon om in het nieuwe sanitairgebouw de douche af te stellen op een paar minuten. Hiervoor wil hij kastjes laten installeren waar de bewoners dan geld in moeten gooien om te kunnen douchen. De bewoners krijgen dan per dag een muntje om een paar minuten te douchen en als je langer wil, dan moet dat van het zakgeld betaald worden. Hierop werd dubbel gereageerd, Adriaan was het helemaal met Jessie eens maar Brandon gaf aan dat dit in zijn ogen niet gaat gebeuren. Als Wim Vroege de muntkast wil installeren in het sanitairgebouw, laat Brandon zijn ongenoegen merken. Wim laat weten dat hij dit uitvoert in opdracht van Jessie en dat hij zijn werk gewoon gaan uitvoeren. Brandon besluit de muntkast mee te nemen om vervolgens aan Jessie te laten weten dat hij niet akkoord gaat met dit pan. Gaat niet gebeuren benadrukt Brandon. Waarom niet vraagt Jessie. Omdat ik het zeg eindigt Brandon het gesprek. Wordt vast en zeker vervolgt. Wat vinden jullie dat de groep douchemuntjes moet gaan gebruiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *