Andrea pakt stiekem een sleutel van het douche kastje zodat ze niet hoeft te betalen

Andrea pakt stiekem een sleutel van het douche kastje zodat ze niet hoeft te betalen

De meeste bewoners zijn het niet eens met het muntjesplan voor de douche. Andrea besluit daarom het heft in eigen handen te nemen en stiekem één van de sleutels van het kastje te pakken. Op deze manier ontloopt zij het feit dat er betaalt moet worden voor langer dan 2 á 3 minuten douchen. Helaas hebben Wim en Jessie al snel genoeg door dat er een sleutel mist. Andrea heeft ondertussen stiekem de sleutel in de Mongoolse tent in een potje gel verstopt. Jessie gaat opzoek naar de dader en heeft al snel door dat Andrea de sleutel heeft gepakt. Gelukkig besluit Andrea hierna wel snel de sleutel terug te geven aan Wim. Kleine boef lacht hij. Jessie kan alleen niet om deze actie van Andrea lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *