Adriaan plant wietplantjes in Utopia 2

Adriaan plant wietplantjes in Utopia 2

Adriaan zijn dag kan niet meer stuk! Vorige week kreeg hij als verjaardagscadeau een joint die hij samen met zijn mede bewoners heeft opgerookt en afgelopen avond ontvangt hij zaadjes om zelf wietplanten te kweken. Hij is helemaal door het dolle heen en is vastbesloten om de plantjes goed te verzorgen. Jens en Alexandra zijn ook heel blij voor hem en zien het wel zitten om weer een avondje met zijn allen een joint te roken. Adriaan heeft de zaadjes in bekertjes met aarde gepland en is overduidelijk in een goede stemming. Hij hoopt zelfs dat dit een maatschappelijke discussie op gang brengt. Wat vinden jullie hiervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 15:03

    leuk nu krijgen de kinderen te zien hoe ze naast het drank misbruik ook drugs kunnen misbruiken. Werkelijk dat dit door SBS wordt toegestaan. Drugs in Utopia!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *