De bewoners uit Utopia 2 pitchen voor geld, welke ideeën gaan door?

De bewoners uit Utopia 2 pitchen voor geld, welke ideeën gaan door?

Jessie heeft laten weten dat hij het belangrijk vindt dat de bewoners nieuwe producten op de markt brengen. Om de bewoners te motiveren heeft hij besloten om hier zelfs een behoorlijk geldbedrag voor beschikbaar te stellen. Hij heeft de bewoners dan ook gevraagd een pitch voor te bereiden, waarbij er €1750,- verdeeld wordt. De bewoners komen afgelopen avond samen en Hiske begint. Haar idee is om een badlaken op de markt te brengen met een foto van een inwoner, zodat de kijkers op het strand kunnen liggen naast hun favoriete bewoner.

Ik hou van Katie begint Adriaan vervolgens zijn pitch. Hij houdt ervan om met Katie te knuffelen en gunt dit de mensen thuis ook. Daarom wil hij graag een Katie knuffel op de markt brengen. Andrea wil graag een ansichtkaart maken, die de bezoekers kunnen versturen als ze Utopia 2 bezoeken. Dylan zijn plan is om een piercing cursus te volgen, zodat hij dit naast het tatoeëren kan uitvoeren. Alexandra haar grote droom is om de perfecte personal trainer te worden. Hiervoor moet zij alleen nog wel beter worden in het maken van voeding en trainingsschema’s. Kaylee wil graag een nieuwe dienst op de markt brengen, namelijk permanente make-up. Ze wil graag van haar hobby en haar passie haar werk maken. Gerrit heeft twee ideeën, namelijk een 3d-printer aanschaffen of een eigen parfum op de markt brengen. Dit zijn de enige bewoners die hun ideeën hebben gepresenteerd. Er zijn een paar ideeën die verder uitgewerkt mogen worden, namelijk die van: Kaylee, Dylan, Hiske, Gerrit en Adriaan. Deze bewoners moeten nu hun ideeën verder uitwerken en morgen opnieuw presenteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *