Adriaan is klaar met Shelley, hij praat liever met planten

Adriaan is klaar met Shelley, hij praat liever met planten

Wanneer de bewoners afgelopen avond aan tafel zitten met elkaar, ontstaat er een discussie tussen Shelley en Adriaan. Adriaan ziet dat Shelley het eten pakt met haar handen. Adriaan vindt dit niet kunnen en reageert heftige op de actie van Shelley. Al snel biedt Adriaan zijn excuses aan maar deze lijkt Shelley niet te willen accepteren. Ik had gewoon mijn handen gewassen zegt Shelley geïrriteerd. Adriaan snapt niet wanneer hij zij excuses aanbiedt, hij alsnog een vervelende reactie krijgt van Shelley. Ik ben blij dat ik soms met een plant kan praten zegt Adriaan serieus. Zou je het in het vervolg niet meer willen doen? vraagt hij vervolgens. Shelley knikt instemmend…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *