Dakloze Dave komt voor de laatste keer langs in Utopia 2

Dakloze Dave komt voor de laatste keer langs in Utopia 2

Dave komt sinds een paar maanden in Utopia 2. Dave is dakloos en is daarom erg blij dat hij af en toe een nachtje kan slapen in mini samenleving Utopia 2. Helaas is het afgelopen avond de laatste keer dat Dave langskomt want hij heeft binnenkort een eigen huis. De bewoners vond en de tijd met Dave leuk en willen die goed met hem afsluiten. Om deze reden hebben zij een afscheidscadeau voor hem gemaakt. De bewoners geven hem een Utopiaans kistje waar hij al zijn mooie herinneringen in kan doen die hem doet denken aan Utopia 2. Dave is erg dankbaar voor het cadeau. Wat voor jullie voor mij gedaan hebben, jullie hebben geen idee eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *