Andrea probeert het muntenkastje in het sanitairgebouw te kraken

Andrea probeert het muntenkastje in het sanitairgebouw te kraken

Jessie heeft een muntenkastje opgehangen in het nieuwe sanitairgebouw. Om te kunnen douchen moeten de bewoners gebruikmaken van muntjes. Veel bewoners lijken het hier niet mee eens te zijn. Uit onvrede heeft Mylène daarom een protestbord gemaakt. Andrea is het ook niet eens met het kastje en ’s avonds laat probeert ze het kastje te kraken. Wat ga je doen vraagt Brandon. Mijn eigen sleutel maken reageert Andrea. Met een vork een een hamer probeert ze een sleutel en wat later probeert ze het kastje hiermee te openen, maar tevergeefs. De enige bewoner met sleutels is Jessie en hij heeft deze verstopt in de boot. Zullen de bewoners hun ongenoegen uiten tijdens de volgende vergadering?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *