Andrea kiest de tegenaanval en wil Gerrit terugpakken

Andrea kiest de tegenaanval en wil Gerrit terugpakken

Gerrit heeft vannacht als grap een mok onder het kussen van Andrea gelegd. Andrea heeft de mok gisteren gevonden maar ze besloot er geen aandacht aan te besteden. Nadat ze de mok heeft weggelegd, gaat ze slapen. Op deze nieuwe dag vallen haar ogen weer op de mok. Ze besluit de tegenaanval te kiezen. Gewapend met een zwarte stift gaat ze aan de slag met het bewerken van de mok. Zo wordt er onder andere respectloos en matennaaier op de mok geschreven. Daarnaast tekent Andrea een brilletje op het gezicht van Gerrit. Zal ze de mok in het bed van Gerrit verstoppen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *