Kaylee is in tranen om de column van Merel

Kaylee is in tranen om de column van Merel

Merel lijkt in haar column iets te hebben geschreven over de tattoo shop. Kaylee is hierdoor van streek, want ze denkt dat dit negatief zal uitpakken. Dylan probeert Kaylee gerust te stellen. Niets aantrekken van Merel zegt hij. Zij heeft dit nodig om zichzelf omhoog te praten. Anderen naar beneden halen om te laten zien hoe goed zij is. Zij is niet beter benadrukt hij. Kaylee lijkt het te begrijpen maar ze benadrukt dat de tattoo shop wel haar droom is. Ik sta gewoon niet zo sterk in mijn schoenen zegt ze. Je hebt eerst klappen nodig om weer op te staan reageert Dylan. Kaylee lijkt langzaam weer rustig te worden en ze veegt haar tranen weg. Zal Kaylee Merel nog aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *