Gerrit dumpt Franny, hij wil afstand

Gerrit dumpt Franny, hij wil afstand

Gerrit loopt met iets rond in zijn hoofd en wil dit delen met Franny. Samen nemen de twee plaats op een bankje bij de vijver. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd tussen hen en Gerrit vertelt het moeilijk te hebben met wat dit allemaal teweeg heeft gebracht. Ik heb het hartstikke gezellig met je, alleen ik denk dat het verstandig is dat we echt afstand van elkaar nemen valt hij met de deur in huis. Ik weet zelf niet eens zo goed wat ik wil benadrukt hij. Franny kijkt hem vragend aan. Het hele gedoe met Shelley gaat hem aan het hart vertelt Gerrit verder. Ook geeft hij aan nog bepaalde gevoelens te hebben voor zijn ex. Ik vind de situatie gewoon een beetje ongemakkelijk gaat hij verder. Er wordt heel veel op ons gelet. Daar word ik zelf heel erg moe van. Eerder gaf Gerrit al aan dat hij geen relatie meer wil in Utopia 2. Dit benadrukt hij ook weer in dit gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *