Adriaan wil wiet kweken in zijn kas in Utopia 2

Adriaan wil wiet kweken in zijn kas in Utopia 2

Afgelopen avond rookten de bewoners een joint met elkaar, iets wat Adriaan cadeau had gekregen voor zijn verjaardag. Het werd daarom ook heel gezellig. Dit brengt Adriaan op een idee. Na wat research achter de computer loopt hij met een brede glimlach naar de groep om zijn plan te delen. Lieve mensen, ik heb besloten om drie plantjes te gaan nemen. Ik ga drie wietplantjes in mijn kas zetten en die ga ik opkweken. We gaan kijken hoe het gaat lopen voor de rest. Ze zijn niet van mij, ze zijn gewoon van Utopia, maar ik neem de verantwoordelijkheid op mij. Het is biologisch en het is ook om te laten zien dat het anders is dan drank. We hebben een leuke avond gehad, er waren geen ruzies en geen conflicten. De groep reageert enthousiast. Adriaan benadrukt dat het niet de bedoeling is dat ze dan elke dag helemaal knetter zijn, maar dat het enkel voor speciale gelegenheden zal zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *