De bewoners in Utopia 2 delen een joint met elkaar en lijken er erg van te genieten

De bewoners in Utopia 2 delen een joint met elkaar en lijken er erg van te genieten

Gisteren was Adriaan Jarig. Voor zijn verjaardag heeft hij een joint gekregen van de bewoners. Afgelopen avond verzamelen alle bewoners zich bij de lounge set in de tuin en zodra iedereen zit tovert Adriaan de joint tevoorschijn. Nou lieve mensen, bedankt voor dit cadeau zegt hij. Vervolgens pakt hij een aansteker, steekt hem aan en neemt een grote hijs. Dan wordt de joint door gegeven aan de rest van bewoners. Ik voel bijna niks zegt Alexandra nadat ze een hijs genomen heeft. Zodra Andrea een hijs heeft genomen begint ze te hoesten en daarna keihard te lachen. Binnen enkele minuten heeft bijna de hele groep een hijs genomen van de joint en de slappe lach kickt in. Zodra de joint weer bij Adriaan aangekomen is neemt hij nogmaals een paar hijsjes en geeft hem dan weer door. Neem jij wel genoeg Adje? Hij is eigenlijk alleen voor jou zegt Alexandra. Waarop Adriaan aangeeft dat dit echt wel goed gaat komen.

Als de meeste bewoners een trekje hebben genomen en de joint begint te werken, lijken de bewoners de slappe lach te krijgen. Zelfs Merel die het vanavond bij een wijntje houdt, lacht gezellig met iedereen mee. De sfeer zit er goed in en de bewoners lijken een leuke tijd met elkaar te hebben. Nog wat later besluit Adriaan even een momentje voor zichzelf te nemen. Hij bindt tape om zijn handen en gaat even een potje boksen. Al snel gaat Kaylee naar haar bed toe en ook andere bewoners gaan langzaam naar hun bed toe. Uiteindelijk blijven alleen Shelley en Maikel samen over op de bank. Shelley laat weten dat ze zich lekker voelt en van het moment geniet. Als Maikel ook besluit om naar bed toe te gaan komen Adriaan en Andrea weer gezellig bij haar zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *