De bewoners praten na over de avond toen ze een joint rookte

De bewoners praten na over de avond toen ze een joint rookte

Adriaan was gisteren jarig en speciaal voor zijn verjaardag hadden zijn mede bewoners een joint voor hem geregeld. Afgelopen avond heeft Adriaan hem samen met de anderen opgerookt. Het werd veel gelachen en gepraat en iedereen lijkt het naar zijn zin te hebben gehad. Als de bewoners op deze nieuwe dag langzaam wakker worden, is de avond het onderwerp van gesprek. Ik vond het leuk om het met zijn allen te beleven zegt Gerrit. Daar is Adriaan het helemaal mee eens.Ik vond het super interessant zegt Hiske wat later tegen Adriaan. Toch is het voor haar eenmalig. Dit sloeg in als een bom gaat ze verder. Adriaan moet lachen en hij laat weten dat hij het gedrag van Hiske hilarisch vond. Jens was ook echt gezellig reageert Alexandra op haar beurt. Adriaan lijkt in ieder geval een leuke verjaardag te hebben gehad. Hij lijkt vastbesloten om echter geen gewoonte van het blowen te maken. Dit was leuk voor één keer benadrukt Adriaan aan het einde van het gesprek. Wat vonden jullie ervan dat de bewoners een joint hebben gerookt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *