Brandon roept de groep bijeen voor een bijzondere mijlpaal

Brandon roept de groep bijeen voor een bijzondere mijlpaal

Brandon heeft samen met de bewoners de afgelopen maanden keihard aan het sanitairgebouw gewerkt. Afgelopen avond roept hij de bewoners bijeen om een bijzondere mijlpaal aan te kondigen. Welkom in het sanitairgebouw. Adje en ik zijn vandaag druk bezig geweest, met… Dan draait Brandon de kraan open. Er stroomt warm water in het sanitairgebouw! Hij laat weten dat de waterafvoer in het gebouw werkt en dat de bewoners zelfs al gebruik kunnen maken van de wasmachine en de droger. De bewoners reageren super enthousiast. Jongens, we kunnen gewoon binnen wassen, drogen spoelen, en volgende week ook douchen laat Brandon weten. Er wordt uitbundig geklapt. Er is weer een mijlpaal bereikt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *