Jessie denkt dat Maikel Gerrit aan het uit lokken is

Jessie denkt dat Maikel Gerrit aan het uit lokken is

Het valt Jessie direct op wanneer Maikel en Shelley hand in hand over het terrein lopen. Jessie loopt daarom naar Maikel toe en spreekt hem hierop aan. Vind je Shell leuk? vraagt hij aan Maikel. Gewoon als vrienden, antwoord Maikel. Jessie vraagt zich af waarom hij dan hand in had loopt en roept over zoenen. Gewoon zegt Maikel. Ben je Gerrit aan het uitlokken vraagt Jessie? Maikel geeft aan het wel grappig te vinden en dat Gerrit een beetje onverschillig reageert. De twee mannelijke bewoners lopen uit elkaar, maar daar houdt het gesprek niet op. Ze roepen elkaar namelijk nog na. Zo hopen ze allebei dat de ander tijdens de volgende nominaties naar huis wordt gestuurd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *