De pianist arriveert op het Utopia 2 terrein

De pianist arriveert op het Utopia 2 terrein

De poort gaat open en een witte bus rijdt het terrein op. Hiske staat klaar om de mannen te ontvangen. Ze leidt de route naar het evenementengedeelte. De pianist laadt alle spullen uit en de bewoners tillen een tent naar de vleugel. Dit om te voorkomen dat bij slecht weer de piano nat wordt.  De twee mannen beginnen vervolgens met het stemmen van de piano. Over een half uur gaan de bewoners verzamelen om te luisteren naar een optreden van de pianist.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *