Brandon is klaar met de tegenstrijdigheid van zijn medebewoners

Brandon is klaar met de tegenstrijdigheid van zijn medebewoners

Het sanitairgebouw is een project wat Brandon volledig op zich heeft genomen. Ondanks dat de mannelijke bewoner goed z’n best doet, lijkt het alsof hij wordt tegengewerkt. Wanneer hij weer het sanitairgebouw inloopt, merkt hij direct op dat de verf beschadigd is. Dit heb ik gisteren nog geverfd en er zijn nu al beschadigingen, zegt hij. Iedereen wil het af hebben, maar iedereen werkt het tegen. Ik zei nog: niet naar binnen lopen. Ik kan dat zo f*cking slecht hebben!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:43

    Die lamlendige groep moet eens een voorbeeld aan Brandon Hij is zo eerlijk als goud kan je van de rest niet zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *